Mijn favorieten

Waarom kiezen voor ons?

 

Waarom kiezen voor ons?
Waarom kiezen voor Makelaardij Sjuul van de Klok? Omdat wij net dat stapje extra doen. Wij zijn een ‘full-service’ makelaarskantoor en we nemen graag al het werk voor je uit handen. Een huis verkopen is niet iets wat je dagelijks doet, maar voor ons is het gesneden koek. Keer op keer zetten wij ons beste beentje voor waarbij we continu streven naar een optimaal verkoopresultaat.    

 

Als NVM-makelaar zijn wij echte professionals op het gebied van onroerend goed. Niet alleen de grote verkooptaken nemen we uit handen, maar ook de kleine. Van het plannen en begeleiden van bezichtigingen, tot het ondersteunen bij het invullen van vragenlijsten, aanvragen van een energielabel en de voorbereiding op het bezoek aan de notaris. We nemen werkelijk álles voor je uit handen.


Waar wij voor staan
Wanneer onze klanten aan Makelaardij Sjuul van de Klok denken, zullen zij ons kantoor beschrijven aan de hand van de volgende kenmerken:

  • Eerlijk en transparant: we houden van eerlijke en transparante communicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • Persoonlijke aandacht: iedere woning en ieder verkooptraject is uniek. Persoonlijke aandacht staat daarom hoog bij ons in het vaandel. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en denken graag met je mee om zo tot het beste resultaat te komen.
  • Resultaatgericht: wij streven continu naar het beste resultaat. Realistische waardebepalingen, het streven naar meerdere bezichtigingen in een korte tijd en scherpe onderhandelingen dragen hier keer op keer aan bij.
  • Laagdrempelig: we vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen. Of je nu een starter bent, een gezin of een ouder stel dat luxer wil wonen; we zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.
  • Uitstekende bereikbaarheid: ons kantoor is goed bereikbaar. Er is altijd iemand op kantoor aanwezig die je (telefonisch) te woord kan staan. Geen tussenkomst van een telefoniste maar direct een ervaren en deskundige medewerker die er alles aan doet om je verder te helpen.


“We gaan niet voor de makkelijkste weg. Wij gaan altijd voor het beste resultaat!”


Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een afspraak met je in. Uiteraard mag je ook altijd bij ons op kantoor binnenlopen. De deur staat open en de koffie staat klaar!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring