Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

 

Een huis verkopen doe je niet iedere dag en er komt meer bij kijken dan je vaak in eerste instantie denkt. Daarom is het verstandig om je te laten ondersteunen door een lokale en gecertificeerde makelaar. Als erkend NVM-makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars) ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Samen met jou als woningverkoper brengen we in beeld wat de woning bijzonder maakt en zorgen we voor perfecte presentatie van de woning, zonder te overdrijven. Ieder huis is daarin uniek en kent zijn eigen charme.

 

De presentatie van de woning is natuurlijk heel belangrijk. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Zo werken wij met een eigen styliste en een professionele fotograaf die ervoor zorgen dat de woning op zijn best wordt gepresenteerd. Dit verhoogt de kans op geïnteresseerden die graag een kijkje komen nemen. 

 

Bovendien besteden wij veel aandacht aan de promotie van de woning. Uiteraard wordt de woning gepresenteerd op Funda, een online platform waar het volledige Nederlandse koopwoningaanbod te vinden is dat via makelaars wordt aangeboden. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan promotie via ons kantoor, de website en sociale media. Zo zijn we erg actief op Facebook, Instagram en Twitter. Tegenwoordig zijn sociale media niet meer weg te denken en hier maken wij dan ook graag gebruik van!

 

Voordat we een woning op de huizenmarkt brengen, doen wij altijd ons huiswerk. Zo zoeken we  alles uit over jouw woning. Deze analyse vormt de basis voor een perfecte omschrijving van jouw woning en een goed onderbouwd prijsadvies.

 

En aangezien wij een full-service makelaarskantoor zijn, nemen we alle stappen van A tot Z voor je uit handen. Kortom: je wordt volledig ontzorgd! En jij? Jij gaat in de tussentijd gewoon verder met je dagelijkse bezigheden, terwijl wij zorgen voor het optimale verkoopresultaat.


''Wat mij als klant misschien het meest raakte was het moment van de onderhandeling zelf met de potentiële kopers waar Sjuul niet voor de makkelijke en snelle deal ging maar voor de meest realistische. Ik durf Sjuul aan iedere potentiële huizenverkoper aan te bevelen.''

 


­

­
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring