Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

 

Van een verkoopmakelaar kan niet verwacht worden dat hij jouw belangen voorop stelt. Daarvoor ben je als koper zelf verantwoordelijk. Daarom is het verstandig om je bij de koop van een woning bij te laten staan door een eigen aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jij een woning koopt die voldoet aan jouw woonwensen en zowel technisch als juridisch in orde is. Omdat wij bovendien dicht bij het vuur zitten, beschikken wij continu over het meest actuele woningaanbod. Dit geeft jou een flinke voorsprong op andere huizenzoekers!  

Wij nemen onzekerheden voor je weg, onderhandelen voor de beste prijs en behartigen jouw belangen van A tot Z. Dit kan op twee manieren: we helpen alleen in de aankoop van een woning of we ondersteunen ook al eerder in het traject bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Welke manier je ook kiest, samen zorgen we ervoor dat dát perfecte huis jouw huis wordt!

''Een zeer betrokken, deskundige makelaar die veel voor ons heeft betekend bij de aankoop van ons huis. Sjuul heeft veel kennis over bouwstijlen van bepaalde jaartallen. Voor ons heeft hij een zeer belangrijke rol in het contact met de verkopende partij gehad. Hij heeft z'n geld echt opgericht, het was voor ons een goede investering!''

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring