Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Vraagprijs € 285.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Let op! Dit is een beleggingsobject!

Deze vrijstaande bungalow wordt verkocht in verhuurde staat (huurovereenkomst voor onbepaalde tijd).

De woning biedt onder andere een ruime woonkamer, in totaal 4 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers en de badkamer gelegen op de begane grond, een grote zonnige achtertuin en een vrijstaande garage met eigen oprit.

Bij deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 115 m²
Lees meer

Omschrijving

Let op! Dit is een beleggingsobject!

Deze vrijstaande bungalow wordt verkocht in verhuurde staat (huurovereenkomst voor onbepaalde tijd).

De woning biedt onder andere een ruime woonkamer, in totaal 4 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers en de badkamer gelegen op de begane grond, een grote zonnige achtertuin en een vrijstaande garage met eigen oprit.

Bij deze woning kom je via de entree in een ruime woonkamer met veel licht. Grenzend aan de woonkamer is de keuken met doorgang naar de achtertuin. Via de hal bereik je de twee slaapkamers en de badkamer, gelegen op de begane grond. De eerste verdieping biedt nog twee ruime slaapkamers en een overloop voorzien van de witgoedaansluiting.

De woning heeft een ruime zonnige achtertuin (gelegen op het zuiden) en een vrijstaande garage van ± 23 m². Naast de woning is er een eigen oprit, waar je meerdere auto's kunt parkeren.

De woning is verhuurd en wordt dan ook in de huidige verhuurde staat aangeboden. De huur bedraagt momenteel € 9.808,68 op jaarbasis en wordt per 1 juli 2024 conform jaarlijkse indexering verhoogd naar € 10.328,52.

Het is mogelijk om deze woning alvast digitaal te bezichtigen door middel van de virtual tour (360 graden foto’s).

Het pittoreske dorpje Altforst maakt deel uit van de gemeente West Maas en Waal en ondanks dat het dorp maar 560 inwoners heeft, is het een levendige gemeenschap met vele verenigingen. Een basisschool en alle winkelvoorzieningen vind je in een straal van 7 km. Een "parel in de polder". De inwoners van Altforst zijn trots op hun dorp en ondernemen veel initiatieven om het dorp levendig en aantrekkelijk te houden, ook voor jonge mensen. Vanuit Altforst zijn er uitstekende verbindingen naar de diverse uitvalswegen zoals A2, A50 en A15 en de N322.

Indeling:

Begane grond: Hal v.v. meterkast en apart toilet; eenvoudige keuken; woonkamer van ± 27 m²; vaste kasten; twee slaapkamers van ± 12 m² ± 10 m²; badkamer met douche en wastafel.

Eerste verdieping: Ruime overloop v.v. witgoedaansluiting; twee slaapkamers van ± 12 m² en ± 9 m².

Algemeen: Bouwjaar 1968. Perceeloppervlakte 620 m². Inhoud ± 396 m³. Woonoppervlakte ± 115 m². Externe bergruimte (garage) ± 23 m².

Bijzonderheden:
- Keukenblok en losse kantoorunit zijn eigendom van huurder.
- WOZ waarde € 401.000,00 (peildatum 01-01-2023)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 620 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 115 m² Energie Energieklasse F Energie einddatum 26-03-2034 Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
woonruimte
Regio
Gelderland
Woonruimtetype
Woonhuis
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
115 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
3.4%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring