Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 1 in Druten 6651 CW

Bouwnummer 1

6651 CW Druten
Koopsom € 205.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wilt u toch ook graag bij horen?

Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wilt u toch ook graag bij horen?

Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand, dus wonen is een genot. En voor zakelijke klanten is het voordeel dat de bereikbaarheid en parkeergelegenheid perfect is. Bespreek al uw wensen met ons en samen komen we tot uw ideale woon-werk oplossing. En wij rekenen u graag voor hoe betaalbaar dit is! Echt waar, uw droom is dichterbij dan u denkt.

Als zelfstandig ondernemer kiest u graag voor kwaliteit. Of het nu gaat om uw werk, het product of uw medewerkers. Samen gaat u voor het allerbeste. Dat doen we bij Het Erfgoed ook. We bieden u riante kavels die u naar eigen inzicht kunt indelen en bebouwen. Om de uitstraling van dit nieuwe stukje Druten hoogwaardig te houden, hebben wij ervoor gekozen om een historische architectuur aan te houden, passend bij de kwaliteit van het dorp. Het wordt het fraaiste stukje Druten van de toekomst! Wij kunnen u diverse voorbeelden laten zien en denken graag met u mee hoe uw nieuwe droomwoning en de ideale werkomgeving eruit kan komen te zien. Er zijn al enkele woningen ontwikkeld, maar we kunnen u nog veel meer aansprekende ideeën aan de hand doen. Een stijlvolle nieuwe woon-werklocatie met de kwaliteit van weleer. Daar staat Het Erfgoed Druten voor.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 205.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1385 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.