Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Waalbandijk in Druten 6651 KC

Waalbandijk

6651 KC Druten
Koopsom € 240.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

UNIEKE EN LAATSTE KANS! Zes prachtige riante bouwkavels, waarvan nog maar één beschikbaar, op een unieke locatie aan de Waalbandijk. Deze kavel biedt de mogelijkheid om een fantastische dijkvilla te bouwen.

De koper heeft een vrije keuze om alleen de kavel te kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg met de aannemer jouw eigen droomvilla te ontwerpen. De villa's zullen met de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

UNIEKE EN LAATSTE KANS! Zes prachtige riante bouwkavels, waarvan nog maar één beschikbaar, op een unieke locatie aan de Waalbandijk. Deze kavel biedt de mogelijkheid om een fantastische dijkvilla te bouwen.

De koper heeft een vrije keuze om alleen de kavel te kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg met de aannemer jouw eigen droomvilla te ontwerpen. De villa's zullen met de voorzijde aan de dijk zijn gelegen wat een markante uitstraling geeft. Hierdoor wordt tevens de privacy in achtertuin, welke is gelegen op het zuiden en ± 1,5 meter is verhoogd, gewaarborgd. Aan de achterzijde is een ruime oprit welke plaats biedt voor 2 auto's. Daarnaast heb je uitzicht over de scheepswerf, de uiterwaarden en de Waal.

Stijl:
De woningen worden in een jaren '30 stijl ontworpen. De huidige woningen geven een indruk van de bouwstijl en het hoogteverschil van het terrein. De woningen zullen zich onderling als "broer en zus" verhouden. Er is een uitgebreide brochure gemaakt die een eerste indruk geeft welk traject je kunt verwachten. Daarnaast lichten wij graag in een gesprek het een en ander toe.

Indeling:
De volgende niveaus kunnen worden gerealiseerd:
-1) -1 peil onder aan dijk aan de Doornroosjestraat: carport, garage, berging en/of hobbyruimte.
0) Begane grond: ± 30 cm boven dijk: living, keuken, werkkamer, dakterras op het zuiden.
1) Eerste verdieping: slaapkamers en badkamer.
2) Tweede verdieping: zolder onder schuine kap en eventueel extra slaapkamers.

Algemeen:
- Kavelgrootte ± 610 m²;
- Bruikleen waterschap ± 114 m²;
- Totaal m² ± 724 m²;
- Verkoopprijs is € 240.000,- v.o.n. incl. beschrijvingskosten notaris en 21% omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 240.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 724 m² Kadasteroppervlakte 724 m² Kadastrale gegevens Gemeente Druten Sectie B Perceelnummer 5219 Oppervlakte 120 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Druten Sectie B Perceelnummer 5205 Oppervlakte 490 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Druten Sectie B Perceelnummer 4751 Oppervlakte 114 m²

Video's

Plattegronden

Waalbandijk in Druten 6651 KC

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.