Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zuivelweg in Dreumel 6621

Zuivelweg

6621 Dreumel
Vraagprijs € 136.125,- k.k.

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen op een groot kavel van respectievelijk 495 m², welke rustig is gelegen en nabij het centrum? De kavel aan de Zuivelweg is dé plek om jouw droomhuis te realiseren! De kavel is te bereiken via de Zuivelweg, een verkeerssluwe en kindvriendelijke straat. De voorzieningen, zoals de supermarkt, Kruidvat, huisarts, apotheek en verschillende eetgelegenheden zijn op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen op een groot kavel van respectievelijk 495 m², welke rustig is gelegen en nabij het centrum? De kavel aan de Zuivelweg is dé plek om jouw droomhuis te realiseren! De kavel is te bereiken via de Zuivelweg, een verkeerssluwe en kindvriendelijke straat. De voorzieningen, zoals de supermarkt, Kruidvat, huisarts, apotheek en verschillende eetgelegenheden zijn op loopafstand.

Dreumel is een mooi dorp in het Land van Maas en Waal, gemeente West Maas en Waal. Het dorp kent eigen basisvoorzieningen met o.a. een grote JUMBO supermarkt, Kruidvat, buitenzwembad, basisschool met buitenschoolse opvang, twee kinderdagverblijven, huisartsenpraktijk, apotheek, tandarts en diverse sportverenigingen e.d. Het nabij gelegen dorp Beneden-Leeuwen vervult een centrumfunctie op het gebied van bestuur, voortgezet onderwijs, en cultuur. De aangenaam landelijke sfeer die Dreumel uitademt wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Dreumel is uitstekend. Dreumel ligt centraal tussen Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Tiel en Oss, er zijn goede aansluitingen met de A2, A15 en A50. Daarnaast gaat er openbaar vervoer naar Beneden-Leeuwen, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 136.125,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 495 m² Kadasteroppervlakte 495 m² Kadastrale gegevens Gemeente Dreumel Sectie G Perceelnummer 2566 Oppervlakte 495 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Zuivelweg, 6621 Dreumel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.