Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zuivelweg in Dreumel 6621

Zuivelweg

6621 Dreumel
Vraagprijs € 139.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen op een riante kavel van respectievelijk 780 m², welke rustig is gelegen en nabij het centrum? De kavel aan de Zuivelweg is dé plek om jouw droomhuis te realiseren! Er is een tekening van een mogelijk te bouwen woning aanwezig, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf jouw eigen droomhuis te ontwerpen. De kavel is te bereiken via de Zuivelweg, een verkeerssluwe en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen op een riante kavel van respectievelijk 780 m², welke rustig is gelegen en nabij het centrum? De kavel aan de Zuivelweg is dé plek om jouw droomhuis te realiseren! Er is een tekening van een mogelijk te bouwen woning aanwezig, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf jouw eigen droomhuis te ontwerpen. De kavel is te bereiken via de Zuivelweg, een verkeerssluwe en kindvriendelijke straat. De voorzieningen, zoals de supermarkt, Kruidvat, huisarts, apotheek en verschillende eetgelegenheden zijn op loopafstand. Uitgebreide informatie en bestemmingsplangegeven zijn via ons kantoor verkrijgbaar.

Dreumel is een mooi dorp in het Land van Maas en Waal, gemeente West Maas en Waal. Het dorp kent eigen basisvoorzieningen met o.a. een grote JUMBO supermarkt, Kruidvat, buitenzwembad, basisschool met buitenschoolse opvang, twee kinderdagverblijven, huisartsenpraktijk, apotheek, tandarts en diverse sportverenigingen e.d. Het nabij gelegen dorp Beneden-Leeuwen vervult een centrumfunctie op het gebied van bestuur, voortgezet onderwijs, en cultuur. De aangenaam landelijke sfeer die Dreumel uitademt wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Dreumel is uitstekend. Dreumel ligt centraal tussen Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Tiel en Oss, er zijn goede aansluitingen met de A2, A15 en A50. Daarnaast gaat er openbaar vervoer naar Beneden-Leeuwen, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 139.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 780 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.