Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 12 in Deest 6653

Bouwnummer 12

6653 Deest
Koopsom € 150.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Ruimte voor je woondroom in De Gaarden te Deest!!

Tot in detail bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan jouw eisen en wensen. Met veel ruimte in én om het huis. En dat in een prachtig landelijke, waterrijke omgeving. Een ideaalplaatje toch? In deelplan De Gaarden in Deest zijn er 9 vrije kavels in de verkoop. Hier kun je jouw droom waarmaken....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Ruimte voor je woondroom in De Gaarden te Deest!!

Tot in detail bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan jouw eisen en wensen. Met veel ruimte in én om het huis. En dat in een prachtig landelijke, waterrijke omgeving. Een ideaalplaatje toch? In deelplan De Gaarden in Deest zijn er 9 vrije kavels in de verkoop. Hier kun je jouw droom waarmaken.

Koop je een vrije kavel in De Gaarden dan heb je alle ruimte om je ideeën de vrije loop te laten. Droom je van openslaande deuren, van een gigantisch kookeiland of werkruimte aan huis? Realiseer het zelf met een eigen architect en aannemer. Of kies voor een van de voorbeeldwoningen die mooi aansluiten op de wijk. Er is ontzettend veel mogelijk. Laat je informeren over zelf bouwen.

De Gaarden is een ruim opgezet, eigentijds nieuwbouwplan in een waterrijke omgeving, aan de zuidkant van het dorp Deest. De 9 vrije kavels zijn gelegen aan de rand van het plan. De meest noordelijke kavels hebben een vrij uitzicht over de Ganzenkuil. Tegenover de andere kavels liggen een aantal bestaande woningen, vrij gelegen, dus voor u een prachtig groen zicht.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 150.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 680 m² Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.