Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Het Erfgoed Te Druten in Druten 6651 CW

Het Erfgoed te Druten

6651 CW Druten
Vraagprijs € 100.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wilt u toch ook graag bij horen?

Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wilt u toch ook graag bij horen?

Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand, dus wonen is een genot. En voor zakelijke klanten is het voordeel dat de bereikbaarheid en parkeergelegenheid perfect is. Bespreek al uw wensen met ons en samen komen we tot uw ideale woon-werk oplossing. En wij rekenen u graag voor hoe betaalbaar dit is! Echt waar, uw droom is dichterbij dan u denkt.

Als zelfstandig ondernemer kiest u graag voor kwaliteit. Of het nu gaat om uw werk, het product of uw medewerkers. Samen gaat u voor het allerbeste. Dat doen we bij Het Erfgoed ook. We bieden u riante kavels die u naar eigen inzicht kunt indelen en bebouwen. Om de uitstraling van dit nieuwe stukje Druten hoogwaardig te houden, hebben wij ervoor gekozen om een historische architectuur aan te houden, passend bij de kwaliteit van het dorp. Het wordt het fraaiste stukje Druten van de toekomst! Wij kunnen u diverse voorbeelden laten zien en denken graag met u mee hoe uw nieuwe droomwoning en de ideale werkomgeving eruit kan komen te zien. Er zijn al enkele woningen ontwikkeld, maar we kunnen u nog veel meer aansprekende ideeën aan de hand doen. Een stijlvolle nieuwe woon-werklocatie met de kwaliteit van weleer. Daar staat Het Erfgoed Druten voor.

De bijgaande foto's zijn de reeds gerealiseerde woningen op het plan. Tevens zijn er impressies toegevoegd. Het beeldkwaliteit is altijd ter beoordeling van de Gemeente Druten.

De oppervlakten van de kavels en de prijzen varieren per kavel:
Kavel 1 € 162.500,- 1055 m²
Kavel 3 € 100.000,- 655 m²
Kavel 9 verkocht
Kavel 10 verkocht
Kavel 11 € 275.000,- 1838 m²
Kavel 12 € 205.000,- 1385 m²
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 100.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
150 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.