Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hogestraat 17 in Druten 6651 BG

Hogestraat 17

6651 BG Druten
Huurprijs € 375,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Werken in een karakteristiek pand midden in het centrum van het gezellig dorp Druten? Dan is dit imposante kantoorgebouw de perfecte plek voor u!

In het hart van het winkelcentrum van Druten, aan de Hogestraat, staat dit statige pand met een kantoor-/praktijkruimte van ± 90 m² op de tweede verdieping. Het pand is in 2011 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en beschikt o.a. over...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Werken in een karakteristiek pand midden in het centrum van het gezellig dorp Druten? Dan is dit imposante kantoorgebouw de perfecte plek voor u!

In het hart van het winkelcentrum van Druten, aan de Hogestraat, staat dit statige pand met een kantoor-/praktijkruimte van ± 90 m² op de tweede verdieping. Het pand is in 2011 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en beschikt o.a. over airco, inbraak- en brandmeldinstallatie. Aan de achterzijde is er een afgesloten parkeerplaats waar per verdieping één tot twee parkeerplaatsen ter beschikking staan. In de nabije omgeving zijn er meerdere grote parkeergelegenheden (blauwe en niet-blauwe zones).

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de Hogestraat in Druten midden in het centrum waar diverse winkels aanwezig zijn waaronder Bakker Bart, Hema, Intertoys, Shoeby, Kruidvat, Primera enzovoort. Maar denk hierbij ook aan restaurants, cafetaria en andere voorzieningen. Daarnaast is (het centrum van) Druten goed bereikbaar door de goede ontsluiting naar het rijkswegennet A15, A73 en A50. Het busstation is op loopafstand waar verschillende bussen vertrekken en aankomen vanuit de richting Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Daarnaast is er ook een bushalte voor de deur.

Huurprijs
2e Verdieping: huurprijs: € 700 per per maand exclusief BTW. Servicekosten vast: € 125 per maand exclusief BTW inclusief gas, elektra, waterverbruik en vastrecht, glasbewassing én onderhoud van groen en parkeerruimte.

Indeling
Souterrain: gemeenschappelijke entree; gemeenschappelijk toilet per verdieping; kantoorruimte van ± 30 m² bestaande uit twee open aan elkaar verbonden ruimtes van ± 16 m².
Begane Grond: gemeenschappelijke entree, 5 kantoorruimtes/spreekkamers; toiletruimte en pantry .
1e Verdieping: gemeenschappelijke entree, 4 kantoorruimtes/spreekkamers; toiletruimte en pantry.
2e Verdieping: gemeenschappelijke entree, 3 kantoorruimtes/spreekkamers; ; toiletruimte en pantry;

Totaal: beschikbaar ± 90 m2. Aanvaarding huur/huurtermijn in overleg.

Bijzonderheden
- Bouwjaar voor 1906
- Verlichting en noodverlichting aanwezig;
- Airco aanwezig;
- Inbraak- en brandinstallatie aanwezig;
- Netwerk t.b.v. ICT en telefonie aanwezig;
- Intercom met deuropener;
- Klimaatbeheersing d.m.v. radiatoren;
- Huurovereenkomst overeenkomstig ROZ model.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 375,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
90 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Vergaderruimte, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.