Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kerkeland 9 in Druten 6651 KN

Kerkeland 9

6651 KN Druten
Huurprijs € 100,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een fijne, ruimtelijke werkplek met veel lichtinval en een mooi uitzicht? Dan is deze locatie perfect!

Op de Kerkeland te Druten bevinden zich 3 hoogwaardige kantoorpanden, op een prachtige zichtlocatie aan de rand van het gezellige dorp Druten en aan de provinciale weg de Van Heemstraweg, die Druten met heel Nederland verbindt.
De kantoorpanden bieden een zeer...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 480 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een fijne, ruimtelijke werkplek met veel lichtinval en een mooi uitzicht? Dan is deze locatie perfect!

Op de Kerkeland te Druten bevinden zich 3 hoogwaardige kantoorpanden, op een prachtige zichtlocatie aan de rand van het gezellige dorp Druten en aan de provinciale weg de Van Heemstraweg, die Druten met heel Nederland verbindt.
De kantoorpanden bieden een zeer professionele uitstraling gecombineerd met een gezellige werkomgeving en de huur mogelijkheden zijn zeer flexibel!

De kantoorpanden zijn gelegen op een uitstekende zichtlocatie, aan de rand van de bebouwde kom, op een kleinschalig en levendig bedrijventerrein. Op het bedrijventerrein zijn verschillende kantoren en praktijken gevestigd, maar ook zorginstanties zoals een Fysiotherapie, Logopedie, Chiropractie en polikliniek van het CWZ Ziekenhuis. Druten ligt in het centrum van het Land van Maas en Waal en heeft een belangrijke centrumfunctie in de regio. Hierdoor heeft het dus ook een groot verzorgingsgebied. In het centrum van Druten, wat op loopafstand te bereiken is, zijn diverse (bekende) winkels aanwezig waaronder de Bakker Bart, Shoeby Fashion, Intertoys, Kruidvat, Primera enzovoort.

Bereikbaarheid:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar per auto door de goede ontsluiting naar het rijkswegennet A15, A73 en A50. Maar ook met het openbaar vervoer kun je deze locatie goed bereiken. Het busstation is op loopafstand waar verschillende bussen vertrekken en aankomen vanuit de richting Nijmegen, Den Bosch en Tiel.

Het pand ‘Waalstaete’ bestaat uit drie verdiepingen waar op de begane grond en 2e verdieping ruimtes te huur zijn vanaf ± 10 m².
Details:
Er zijn kantoor-/praktijkruimten beschikbaar vanaf ± 10 m²p de begane grond en 2e verdieping.
Huurprijs vanaf € 100,- per vierkante meter per jaar exclusief BTW.
Servicekosten vast vanaf € 25,- per vierkante meter per jaar exclusief BTW inclusief gas, elektra, waterverbruik en vastrecht, onderhoud van tuin en parkeerplaatsen, alarminstallatie met doormelding, glasbewassing, onderhoud van cv- en luchtbehandelingsinstallatie en onderhoud aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties.

Indicatief totaal verhuurbaar vloeroppervlak:
Begane grond: ±113 m², bestaande uit ruimtes van 15 tot 52 m². Verhuurbaar vanaf 15 m².
Tweede verdieping: ± 300 m², bestaande uit ruimtes van 10 tot 27 m². Verhuurbaar vanaf 10 m².

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke entree met de mogelijkheid tot het gebruik van een receptiebalie; gemeenschappelijke wachtruimte per verdieping (eigen hoek mogelijk); gemeenschappelijke toiletten per verdieping; gemeenschappelijke pantry per verdieping
2e verdieping: gemeenschappelijke entree;; kantoren en archiefruimtes; gemeenschappelijke wachtruimte per verdieping (eigen hoek mogelijk); gemeenschappelijke toiletten per verdieping; gemeenschappelijke pantry per verdieping.


Het pand ‘Kanaalstaete’ bestaat uit drie verdiepingen waar op de begane grond kantoor- / praktijkruimtes te huur zijn vanaf ± 40 m².
Details:
Er zijn kantoor-/praktijkruimten beschikbaar vanaf ± 40 m².
Huurprijs vanaf € 100,- per vierkante meter per jaar exclusief BTW.
Servicekosten vast vanaf € 25,- per m2 per jaar exclusief BTW inclusief gas, elektra, waterverbruik en vastrecht, onderhoud van tuin en parkeerplaatsen, alarminstallatie met doormelding, glasbewassing, onderhoud van cv- en luchtbehandelingsinstallatie én onderhoud aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties.

Indicatief totaal verhuurbaar vloeroppervlak:
Begane grond: ca. 133 m², bestaande uit een ruimte van 53 m² en 80 m². Verhuurbaar vanaf 40 m². In overleg op te delen in meerdere ruimtes.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree; gemeenschappelijke wachtruimte per verdieping (eigen hoek mogelijk); gemeenschappelijke toiletten per verdieping.


Bijzonderheden:
- Hoogwaardige afwerking;
- Geheel voorzien van systeemplafonds met verlichting;
- Klimaatbeheersing in combinatie met airco en luchtbehandeling aanwezig;
- Liftinstallatie, inbraak- en brandmeldinstallatie, noodverlichting, warmtepompinstallatie, netwerk t.b.v. ICT en telefonie, intercom met deuropener aanwezig;
- Huurovereenkomst overeenkomstig ROZ model.
- Aanvang en duur overeenkomst in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 480 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
480 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.